El far de cala nans des de Cadaqués

Aquesta ruta és molt senzilla i molt desconeguda, desde Cadaqués i amb molt poca estona arribem al far de Cala Nans, inaugurat l’any 1864. A principis del segle XX va perdre valor estratègic i va ser abandonat. Gràcies a l’acció dels veïns, al 1982 se’n va evitar el seu enderrocament.

INFORMACIÓ DE LA RUTA

Dificultat: baixa, ideal per fer en familia
Distància total: 7.32km
Alçada mínima: 0m
Alçada màxima: 88m
Població més propera: Cadaqués

TRACK GPS AQUI

far 2

Sortim desde la platja de Cadaqués en direcció cap al hotel Rocamar i després arribem a la platja de Sa Conca. Fins arribar a la platja de sa Conca, us podeu permetre el luxe d’observar Cadaqués desde el passeig marítim i perquè no¿? Podeu fer una cerveseta abans de començar.

Tal com podeu veure, el recorregut entre anada i tornada son uns 7km i molt poc desnivell. Hem de pensar que anem molt aprop de la costa. Just al pa`rquing de l’hotel rocamar, ja veiem els indicadors del camí de cala nans. Els seguirem, i ben aviat comencem a tenir bones vistes de cadaqués desde el camí.

far 3
Vistes de la platja de sa conca desde l’inici de la ruta

El camí continua serpentejant (sense pèrdua) per la costa i els penyasegats i les vistes son inmillorables. A mida que avancem, anem perdent de vista cadaqués i ens aproximem al far. Cal dir que es tracta d’un espai de reserva natural, està prohibit agafar qualsevol flor o planta.

far 4
Panoràmica de Cadaqués

Finalment, al cap d’uns 45 minuts, quan ja estem arribant, descobrim la platja amagada de Sa Sabolla. No la veurem fins ser pràcticament damunt mateix. Hi ha un caminet que ens hi porta. El descens son 5 minuts.

far 5
Platja de sa Sabolla

 

far 6
El far cada cop més aprop

 

Enfilem el camí cap al far de Cala Nans i a uns 10 minuts de la platja de Sa Sabolla hi arribem. Val la pena estar-hi una estona, les vistes de Cadaqués són inmillorables. Això si, segurament us fagi vent, que no se us emporti!

far1

 

Salut i a fer cames!!

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s